top of page
Church Unleashed Logo Name in White

Church Unleashed Group

Public·8 members

Шукаємо ідеальний легкий образ

Дівчата, я вже просто голову зламала, поки шукала нормальний одяг на цю спеку, бо в нашому офісі кондиціонер працює через раз, а виглядати треба пристойно і не впрівати при цьому, тому вчора весь вечір просиділа в інтернеті, перериваючи купу сайтів у пошуках чогось легкого і водночас елегантного, щоб і на роботу вийти, і після неї кави попити. Мені подруга порадила звернути увагу на один український бренд, де наче є класні комплекти, і я тепер серйозно думаю замовити собі щось таке ніжне та витончене, але трохи переживаю за якість тканин і те, як воно сидітиме по фігурі, бо не хочеться купувати кота в мішку.

9 Views

Я взагалі вважаю, що влітку немає нічого кращого, ніж готові комплекти, бо тобі не потрібно щоранку ламати голову, що з чим комбінувати, який верх підібрати до низу і чи пасують вони за кольором, а просто одягаєшся за хвилину і виглядаєш на всі сто. Особисто я для себе знайшла чудовий варіант, і тепер ці

стали моїм справжнім порятунком на кожен день, оскільки вони неймовірно приємні до тіла, шкіра в них буквально дихає, а самі речі виглядають дуже стильно і зовсім не парять. До речі, якщо будете обирати, дуже раджу звертати увагу на пастельні відтінки та натуральні матеріали, бо вони не тільки виглядають благородно та дорого, а й набагато практичніші у догляді, ніж синтетика, яка після першого ж прання втрачає свій вигляд. Для особливих подій я взагалі беру розкішні комплекти з більш шовковистих тканин, а для звичайних прогулянок чи походів по магазинах у мене є простіші трикотажні варіанти, які чудово поєднуються як із босоніжками, так і зі звичайними білими кедами.

bottom of page